LED Mask With Neck

2 195 kr

1 756 kr

Status:
1
Information
1-3 Dagar Leveranstid
Fri Frakt Över 299kr
Faktura Med Klarna

LED Mask With Neck - Led ljus har visat sig ha flera positiva effekter på huden. Till skillnad från våra andra LED mask modeller så följer det med två masker till denna modell, en mask för ansikte och en mask för hals. LED Masken har 7 olika ljusinställningar vilket gör den oerhört flexibel samt att den kan behandla flera olika hudproblem!

Det röda ljuset (630nm)
Stimulerar tillväxten av kollagen. Kollagen är ett väsentligt protein som används för att reparera skadade vävnader samt att reparera gammal vävnad. Motverkar även fina linjer och rynkor samt krymper porerna.

Det blåa ljuset (470nm)
Används huvudsakligen för att döda vissa bakterier på huden. Behandlingen fungerar genom att bakterierna (te.x. Acne Vulgaris) innehåller porfyriner (cuproporfyrin) som effektivt absorberar vissa våglängder av blått ljus. Den kraftiga energiabsorbtionen i bakterien skapar singlettsyre och oxiderar bakterien till döds utan att påverka andra celler.

Det gröna ljuset (520nm)
Det gröna ljuset balanserar färgpigment, minskar fina linjer, påskyndar läkningsprocessen av sår och gör så att åldrande hud snabbare tar upp nödvändig näring. Hjälper huden med en jämn hudton så att huden blir naturligt vacker.

Det gula ljuset (590nm)
Förbättrar syre upptagningsförmågan i cellerna, Det gula ljuset boostar även hudcellernas energi, motverkar pigmenteringar samt förbättrar rynkor och grov hud.

Det lila ljuset (lila)
Speciellt utformat för behandling av akne och akneärr. (bleker och reparerar akneärr).

Cyaninljuset (cyanin)
Penetrerar huden, reparerar vävnader, förbättrar utseendet av fina linjer och rynkor.

Laserljuset (Vit)
Påskyndar vävnadsmetabolismen, reducerar missfärgningar samt förbättrar utseendet av fina linjer och åldrande hud.

Användningsområden

  • Anti-aging
  • Fina linjer & rynkor
  • Pigmentering
  • Dödar bakterier 
  • Kollagen bildning
  • Reparerar vävnader 
  • Jämnar ut hudtonen 
  • Boostar upptagningen av hudvårdsprodukter