Neck Firming Cream 60ml

399 kr

319 kr

Status:
19
Information
1-3 dagars leveranstid
Fri frakt över 299 kr
Handla med Klarna

Neck Firming Cream är en kräm speciellt framtagen för den känsliga huden på hals och dekolletage. Krämen ger spänst och lyster till huden samtidigt som den bidrar till att reducera pigmentfläckar, rynkor och fina linjer. Neck Firming Cream innehåller avokadoolja för att förbättra hudens fasthet och elasticitet.

Nyckelingredienser

  • Aloe Vera kan användas för att behandla olika hudsjukdomar samt bota mindre hudinfektioner, vilket hjälper till att minska pigmentering och inflammationer.
  • Kokosolja hjälper kroppen att förhindra bildandet av fria radikaler. Kokosolja återfuktar även huden, förbättrar torr hudstruktur och reducerar rynkor samt akneutbrott.
  • Hyaluronsyra hjälper till att återfukta huden, förhindrar rynkor och fina linjer och förbättrar hudens elasticitet.
  • Squalane har mjukgörande och fuktighetsbevarande egenskaper dessutom stödjer den hudens läkningsprocess och verkar antibakteriellt, även på den mest känsliga av hudtyper.
  • Avokadoolja har en hög andel av värdefulla ämnen som mjukgör och vårdar huden. Fytosteroler, lecitin, squalene samt A-, B1 (tiamin)-, D- och E-vitamin gör oljan fuktighetsbevarande, ger spänst och ökar hudens kollagenproduktion.

Användning

Applicera morgon och kväll på hals och dekolletage.

Ingredienser 

Huvudingredienser - Hyaluronic Acid, Coconut Oil, Avocado Oil, Squalane, Aloe vera.